Wat is een zorgverzekering

Wat is de Zorgverzekering?

Zorgverzekeringen 2016

Wat is de Zorgverzekering?

Een zorgverzekering bestaat meestal uit twee onderdelen de Basisverzekering (verplicht volgens de Zorgverzekeringswet van 1 januari 2006) en eventuele aanvullende zorgverzekeringen. Bijvoorbeeld een extra dekking voor tandartskosten of psychologische hulp.

Zorgverzekering = Basisverzekering + aanvullende zorgverzekeringen

1 thought on “Wat is een zorgverzekering”

  1. hallo een vraagje.ik ben 49 jaar.sinds vier jaar zit ik in een rolotsel ik ben nu te zwaar.ikweeg ongeveer 90 kilo en ben 168 lang.ik heb al zo veel gebruikt.ik weet het niet meer.ik kijk niet zo graag in de spiegel en op een foto sta ik ook niet graag.weet jij wat ik nog kan doen?groetjes yvonne

    Reply

Leave a Comment